Tıp Fakültesi

Tıp Fakültesi Öğrencilerimizin TÜBİTAK Başarısı

İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri Bora Bayrak ve Beyza Köroğlu’nun proje önerileri, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB)2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırmaları Projeleri Desteği Programı 2020 yılı 1. değerlendirmelerinin sonucunda destek almaya hak kazandı.

İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinden Beyza Köroğlu’nun yürütücü, Aylin Akkum, Berke Pektaş ve Nilay Çakuş’un araştırmacı olarak yer aldığı “Tıp öğrencileri ve tiyatrocularda gizli bilgi testi esnasında kaydedilen beyin elektriksel aktivitesinin karşılaştırılması” isimli proje, İstinye Üniversitesi Nörolojik Bilimler Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde (İSÜCAN) İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gökçer Eskikurt’un danışmanlığında yürütülüyor.

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Ezgi Tuna Erdoğan’ın danışmanlığında İstinye Üniversitesi Nörolojik Bilimler Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde (İSÜCAN) yürütülen “Sabahçıl-akşamcıl tip tıp öğrencilerinin gün içinde ağrı eşikleri ve toleranslarının karşılaştırılması” projesinde ise İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Bora Bayrak’ın yürütücü, Gökçe Gürsoy ve Ahmet Berşan Uslular ve İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi öğrencisi Efe Koçhan araştırmacı olarak görev alıyor.

Tıp Fakültesi Öğretim Üyemiz ve İSÜ Nörolojik Bilimler Araştırma ve Uygulama Merkezi (İSÜCAN) Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Gökçer Eskikurt hakkında bilgi almak için tıklayınız.