Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Filiz SAĞLAM, Superior Üniversitesinde Mikrobiyota dersleri verdi

İstinye Üniversitesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Filiz SAĞLAM, Pakistan’ın Lahor kentinde bulunan Superior Üniversitesinde bir hafta süresiyle “Mikrobiyota” konulu dersler verdi.

İstinye Üniversitesi’nin organizasyon ve proje imkanlarını detaylarıyla anlatan Filiz SAĞLAM, verdiği seminerlerde mikrobiyoloji biliminin geldiği son noktayı anlattı. Öğrencilerin ilgisini teknolojideki gelişmelerin mikrobiyolojiyi nasıl değiştirdiği üzerine çekmeye çalıştığını belirten Filiz SAĞLAM, ‘’Uluslararası iş birlikleriyle daha ileriye gitme önerileri aldığımda, amacıma ulaştığımı hissettim.’’ sözleriyle yaptığı ziyaretin önemine vurgu yaptı.