Tıp Fakültesi

Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Erdal Karaöz ile Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Engin Ulukaya 19-21 Nisan’da İran’da gerçekleşen 2. Uluslararası Kök Hücre ve Rejeneratif Tıp Kongresi’ne katıldılar.

İstinye Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdal Karaöz ile İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Engin Ulukaya 19-21 Nisan’da İran’da gerçekleşen 2. Uluslararası Kök Hücre ve Rejeneratif Tıp Kongresi’ne katıldılar.

Kök hücre ile ilgili güncel gelişmelerin tartışıldığı “2nd International Stem Cell and Regenerative Medicine Congress” 19-21 Nisan’da Meşhed/İRAN’da gerçekleşti. Kongreye Prof. Dr. Erdal Karaöz “Stem Cell Applications on Neuro-Muscular Degenerative Disorders: Bench to Bedside”, Prof. Dr. Engin Ulukaya ise “Deadly Actors in Cancer: Cancer Stem Cells” isimli konuşmalarıyla katıldılar ve Kök Hücre çalışmaları konusunda Dünyada sayılı ülkeler arasında olan İran ile gerçekleştirilebilecek işbirlikleri için önerilerde bulundular.

Prof.Dr. Erdal Karaöz

Prof.Dr. Erdal Karaöz