Prof. Dr. Cemil Bilir’in Projesi Destek Almaya Hak Kazandı

İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemil Bilir’in “Bir B-RAF İnhibitörü Olarak Vemurafenibin Nanopartiküler Formülasyonu ve Topikal Etkinliğinin Belirlenmesi” başlıklı projesi, 8. Ulusal Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi En iyi Proje (ONKO-VİZYON) yarışmasında en iyi proje seçilerek 100.000 TL’lik destek ödülü almaya hak kazandı.

Agresif bir cilt kanseri olan Melanoma tedavisinde daha önceden sistemik olarak kullanılan bir molekülün ilk kez lokal tedavi (cilt yüzeyine uygulanması) olarak uygulama imkânı doğuracak olan çalışma; operasyon imkanı olmayan veya yaygın tümör yükü olan hastalarda daha az toksik ve daha kolay uygulanabilir bir tedavi yöntemini pratiğimize katma imkanı sağlayacak.

Prof. Dr. Cemil Bilir’in Projesi Destek Almaya Hak Kazandı