Online Seminer Serisi Başladı

Tıp Fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Nuriye Taşdelen Fışgın, Covid-19 Öncesi ve Sonrası Online Seminer Serisi'nin ilki olan Covid-19 Pandemisinin Dünü, Bugünü, Yarını başlıklı online seminer gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Nuriye Taşdelen Fışgın, yoğun katılım ile gerçekleşen online seminerde covid-19 salgının nereden hangi bulaş yollarıyla geldiğinden bahsetti. Koronavirus salgınına karşı korunma yöntemlerini ve tedavi sürecinde neler yaşandığı hakkında detaylı olarak bilgi verdi.

Türkiye'de gerçekleşen vaka sayısının ne zaman pik yapacağını ve bu süreçte sosyal izolasyonun ne kadar önemli olduğunu anlatan Prof. Dr. Fışgın koronavirus salgınının kronik hastaların herkesten daha çok dikkat etmesi gerektiğini vurguladı.