Jinekopatoloji ve Meme Patolojisi Dijital Laboratuvar Uygulama dersi

Fakültemizde uyguladığımız ve başka fakültelerden bizi ayrıcalıklı kılan " dijital patoloji uygulamamıza" İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı” hocalarımızdan Sayın Prof. Dr. Zerrin Calay’ı davet ettik. İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencileri; Jinekopatoloji ve Meme Patolojisi Dijital Laboratuvar Uygulama dersinde; Ülkemizde Tıbbi Patolojinin bu alanda deneyimli Hocalarından, Sayın Prof. Dr. Zerrin Calay’ın bilgi ve eğitiminden yararlanma şansına sahip oldular.  Değerli Hocamız ve Meslektaşımız, sistemimizi ve öğrencilerimizi tanıma fırsatı bulmuştur.  Uygulamalarımızdan memnuniyetini belirtmiştir. Kurumumuz adına, ilgi, katkı ve desteği için çok teşekkür ederiz.