İstinye Üniversitesi BAGEP 2017 Ödül Listesinde

İstinye Üniversitesi, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selvi Durmuş Erim Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları (BAGEP) 2017 ödülünü almaya hak kazanmıştır.

BAGEP 2017

Bilim Akademisi tarafından 2013 yılında açılan Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı'nın amacı, üstün başarılı genç bilim insanlarını ödüllendirmek, desteklemek, bilimde önde gelen gençlerin tanınmalarını ve birbirlerinin araştırmalarından haberdar olmalarını sağlamaktır.

İstinye Üniversitesi’nin AR-GE alanında yaptığı önemli yatırımlar ve kurulan ileri teknoloji laboratuvarları ile bu ve daha birçok önemli bilimsel projenin gerçekleşmesine ev sahipliği yapması, araştırma üniversitesi kimliğini ön plana çıkartmaktadır.

BAGEP ödül sahipleri 27 Nisan, Perşembe günü Hacettepe Üniversitesi’nde düzenlenecek tören ile ödüllerini alacaklardır. 4 Nisan 2017 tarihinde açıklanan BAGEP 2017 kazananların listesine ulaşmak için lütfen tıklayın.