Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Mahir Özmen, Hindistan’da Robotik Cerrahi eğitimi verdi

İstinye Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim üyesi ve Bariatrik ve Metabolik Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Mahir ÖZMEN, Hindistan’ın Chennai şehrinde yapılan Hindistan XVI.Ulusal Obezite ve Metabolik Cerrahi Kongresinde, Amerikalı meslektaşı Ranjan Sudan ve Hint meslektaşı Arun Prassad ile canlı uygulamalı Robotik Cerrahi eğitimi verdi. Metabolik Cerrahinin değişik alanlarını ve İstinye Üniversitesi’nin bu alanlarda yaptığı çalışmaları anlatan Prof. Dr. Mahir ÖZMEN; Robotik Bariatrik Cerrahi, Robotik Duodenal Switch, Robotik Mini Gastrik Bypass konuları hakkında bilgi verdi.