Dr. Ferit Onur Mutluer’e Büyük Ödül

İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ferit Onur Mutluer, Tıp dünyasının en önemli organizasyonlarından olan Avrupa Kardiyoloji Derneği’ne bağlı Avrupa Kardiyovasküler Görüntüleme Birliği tarafından verilen araştırma ödülü almaya hak kazandı.

Alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan Avrupa Kardiyovasküler Görüntüleme Birliği tarafından verilen araştırma ödüllerine layık görülen 4 kardiyologdan 3'ü Türk oldu. 'Yüksek çerçeve hızlı ekokardiyografi' üzerine hazırladığı projeyle ödülü almaya hak kazanan İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ferit Onur Mutluer çalışmasıyla ilgili şunları söyledi: "Bu teknikten elde edeceğimiz bilgiler, ileride kalp ve damar hastalıklarının erken teşhis ve daha iyi tedavi edilmesine yardımcı olacak".