Üniversitemiz Tıp Fakültesi Patoloji Anabilimdalı moderatörlüğü ile, “Covid-19 Hastalığının Anlaşılmasında Otopsinin ve Patoloji Uzmanının Rolü, SARS-CoV-2'ye Kapsamlı Bir Yaklaşım” konulu seminerimiz 11 Haziran 2020 günü Adli Tıp Kurumu Morg İhtisas Dairesi Patoloji Uzmanlarının ve Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Patoloji Anabilimdalı Başkanı Prof. Dr. Gamze Mocan ile çalışma arkadaşları başta olmak üzere, ülkemizin her köşesindeki üniversitelerimizin tıp fakültelerinden patoloji anabilimdalları ve eğitim hastanelerimizin patoloji kliniklerinde görev alan değerli meslektaşlarımızın ve Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizin yüksek katılımlarıyla İstinye Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden interaktif olarak gerçekleşti.

Semineri izlemek için tıklayınız.