Çevrim İçi Tıbbi Patoloji Dijital Mikroskopi Eğitimi

İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri çevrimiçi gerçekleşen Tıbbi Patoloji Dijital Mikroskopi Eğitiminde, İnteraktif uygulama ile olgularını sundu. Yenileştirme ve geliştirme kapsamında çalışmalarına devam eden öğrencilerimiz, bu yöntemle derslerine daha çok motive oluyor ve öğrenmeyi öğreniyor.

''Viraconsultation Platformu'' ile başlayan yüz yüze eğitimin, pandemi süresince ''Edupath/İstinye.Pathoclass'' sisteminde ilerlediğini belirten İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nusret Erdoğan,  bilişim çağı seçeneklerini ve olanaklarını sağlayan Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Ayberk Kurt'a, Tıp Fakültesi öğretim üyelerine ve katılım sağlayan istinyeli öğrencilere teşekkürlerini sundu.