Tıp Fakültesi

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında İSÜ Tıp Fakültesine başlayacak olan Dönem-I Öğrencilerimizin Dikkatine

Sevgili Öğrenciler,
Hayatınızdaki en önemli dönüm noktalarından biri olacağına ve çok değerli birikimler edineceğinize inandığım yükseköğrenim kariyerinize İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi ile adım attınız.
Uzun yıllar süren emekleriniz ve özverileriniz ile hak ettiğiniz bu başarı için sizleri kutluyor, Üniversitemize ve Fakültemize hoş geldiniz diyorum.
Fakültemizde Türkiye’nin farklı şehirleri ve dünyanın farklı ülkelerinden gelen öğrenci arkadaşlarınızla birlikte geleceğinize yön verecek bir tıp eğitim alacak, ortak yaşam kültürünün keyfine varacak, kutsal bir meslek edinmenin yanı sıra, bireysel gelişiminizi güçlendirme fırsatı bulacaksınız.
Bu yolculuğunuzdaki ilk gün 6 Ekim 2021, Çarşamba günü Topkapı Kampüsümüzdeki Kongre merkezinde düzenleyeceğimiz açılış programı ile başlayacak. Açılış programı, ÖSYM sınavı ile Türkçe ve İngilizce Tıp Programımıza girmeye hak kazanmış öğrencilerimiz için 13.30-16.15, Uluslararası öğrencilerimiz için ise 09.30-12.15 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Fakültemizle ilgili tüm detaylara ve güz yarıyılı ders programına Fakülte Web Sayfamızdan https://medicine.istinye.edu.tr/tr ulaşabilirsiniz.
Tüm öğrencilerimizi açılış programında görmeyi umuyor, gelecek hafta başlayacak akademik yolculuğunuzun başarılar ve mutluluklarla dolu olmasını diliyorum.


Prof. Dr. M. Ayberk KURT
Dekan