Tıp Fakültesi

2021-2022 AKADEMİK YILINDA İSU TIP FAKÜLTESİNE BAŞLAYACAK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2021-2022 Eğitim öğretim yılı akademik takvimi fakültemiz web sitesinde yayınlanmıştır. https://medicine.istinye.edu.tr/tr/egitim/akademik-takvim.

Akademik takvim uyarınca Fakültemize yeni başlayacak Dönem I öğrencilerimizin eğitimleri 4 Ekim 2021, Pazartesi günü oryantasyon haftası ile başlayacaktır.

Dönem II, III ve IV programlarımız 13 Eylül 2021, Dönem V rutin programımız ise 27 Eylül 2021 tarihi itibarıyla eğitimlerine başlayacaktır.

Tüm dönemlerde uygulamalı eğitimler ve sınavlar yüz yüze gerçekleştirilecektir. Teorik dersler öğrenciler sınıflarda seyreltilmiş düzende olacak şekilde hibrid eğitimle gerçekleştirilecektir. Detaylı ders programı çok yakında Fakülte web sitemizde Eğitim sekmesi altında duyurulacaktır.

Tüm öğrencilerimize, aşılanmalarının kendilerinin ve arkadaşlarının sağlık ve güvenliği açısından önem taşıdığını ve süreci en az sorunla atlatmamıza yardımcı olacağını hatırlatır, Hükümetimiz, Sağlık Bakanlığı, Yüksek Öğretim Kurulu ve Üniversitemiz tarafından bu konuya ilişkin şu ana kadar yapılan ve/veya yapılabilecek yeni açıklamaları takip etmelerini öneririz.

Tıp Fakültesi Dekanlığı