TÜBİTAK Kabulu

İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin projeleri TÜBİTAK tarafından kabul edildi.

Başak Ilgaz AÇIKYILDIZ'ın akademik danışmanlığını İstinye Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdal KARAÖZ'ün yaptığı ''Farklı Kaynaklardan Elde Edilmiş Hidroksipatit Bileşiklerinin 3 Boyutlu Kültürde Kök Hücre Farklılaşması Etkisi'' Projesi, Nevzat TERLİOĞLU'nun Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Hakan DARICI danışmanlığında çalıştığı ''3 Boyutlu Biyoyazıcılarda Silikon Materyal İle Hava Basıncı Kontrollü İnsana Özgü Hafif Protez El Geliştirlmesi'' Projesi ve Müge Elif YAŞİN'in SHMYO Öğretim Görevlisi Aslı Pınar ZORBA ile birlikte çalıştığı ''Mezenkimal Kök Hücrelerin Grafen Eklenmis Biyomürekkeplerle 3B Yazıcılarda Basımı ve Farklılaştırılması'' projesi TÜBİTAK tarafından kabul edildi. Projeleri Kabul edilen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.