Tıp fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Veysel Sabri HANÇER’in, Danışmanlığını Yaptığı Biyoteknoloji Firması 13. Teknoloji Ödüllerinde Finalistler Arasında Yer Aldı

İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Veysel Sabri HANÇER’in danışmalığında sağlık teknolojisi alanında önemli çalışmalarda bulunan biyoteknoloji firması 13. Teknoloji ödüllerinde finalistler arasında yer aldı.

Tanı kitleri tasarımı ve üretimi yapan, günümüze kadar birçok TÜBİTAK projesinin tamamlandığı HibriGen biyoteknoloji firması “Organik materyallerden nükleik asit saflaştırma kitleri” başvurusu ile 13. Teknoloji ödüllerinde finalistler arasında yer aldı. TÜBİTAK, TTGV ve TÜSİAD üst düzey temsilcilerinin katılacağı ödül töreni 20 Kasım 2018 Salı günü İstanbul Sabancı Center’da düzenlenecek.