Türk Nöroşirürji Derneği 32. Bilimsel Kongresi

Türk Nöroşirürji Derneği 32. Bilimsel Kongresi, 20-24 Nisan tarihleri arasında Antalya Susesi Kongre Merkezinde düzenlendi. Kongreye İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri; Prof. Dr. Talat KIRIŞ, Prof. Dr. Özenç MİNARECİ, Doç. Dr. Ömür KASIMCAN, Doç. Dr. M. Osman AKÇAKAYA ve Dr. Öğretim Üyesi Burcu GÖKER katılım gösterdi.

Kongrede ‘’Kranyal Dural Arteryovenöz Fistüller” konulu günlük kursu yöneten Prof. Dr. Talat KIRIŞ, Uydu Sempozyumu’nda ‘’Zeiss KINEVO 900 İle İlgili İlk Deneyimler’’ konulu bir konuşma gerçekleştirdi. Prof. Dr. Özenç MİNARECİ katıldığı iki panelde Dev Anevrizmalar ve Serebral AVM’lerin Tedavisi konularını anlattı. Doç. Dr. M. Ömür KASIMCAN ”Floresan Eşlikli Tümör Cerrahisi”, Doç Dr M. Osman AKÇAKAYA “Distonide Cerrahi Tedavi” , Dr. Öğretim Üyesi Burcu GÖKER “Bir Yaş Altı Beyin Tümörlerinde Cerrahi Tedavi Seçenekleri” konulu konuşmalarıyla kongreye katkı yaptı.