Tıpta Yeni Teknolojilerin Temelleri Atılıyor

Tıp dünyasında gerçekleşmekte olan gelişmelerin değerlendirildiği "Azerbaycan Tıpta Yeni Teknoloji Kullanımı Konferansı", Kök Hücre Programı, Robotik Cerrahi Programı, Stop Aging Programı, Azerbaycan Devlet Bilim Akademisi ve Azerbaycan Cumhuriyeti Parlamentosu himayesiyle Azerbaycan Devlet Kütüphanesi’nde gerçekleşti.

Katılımın ve ilginin yüksek olduğu konferansta üniversitemiz adına yer alan rektör yardımcımız Prof. Dr. Erdal KARAÖZ, "Kök Hücre ve onun Tıpta Uygulanmasına Yaklaşımlar" isimli sunumuyla etkinliğe katkı yaparken, Azerbaycan Bilimler Akademisi ile ikili iş birliğinin de temellerini attı.