Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantımız Yoğun Bir Katılımla Gerçekleştirildi

İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı; İstinye Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdal KARAÖZ, İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sacit KARAMÜRSEL ve İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Akademik kadrosunun katılımıyla 9 Nisan Pazartesi günü İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Katılımın yüksek olduğu toplantı, İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sacit KARAMÜRSEL’in konuşmasıyla başladı. Üniversitenin ve Tıp fakültesinin 2 yılda gerçekleştirdiği çıkışı sürdürmek istediklerinin altını çizen Prof. Dr. Sacit KARAMÜRSEL, Tıp eğitiminde Türkiye’nin sayılı üniversiteleri arasında yer almak istediklerini söyledi. İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Anabilim Dalı Başkanlarının seçildiği toplantıda, akademik kadronun önerileri ve istekleri değerlendirildi.