Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Ozan ÖZKAYA, 6. Çocuk Dostları Kongresi’ne katıldı

İstinye Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ozan ÖZKAYA, “Romatolojik hastalık mı acaba?” isimli sunumuyla 6. Çocuk Dostları Kongresi’ne katıldı.

Çocuk doktorlarını romatizmal hastalıklar hakkında bilgilendiren Prof. Dr. Ozan ÖZKAYA, hastalıkların tanısında dikkat edilmesi gereken noktaları detaylarıyla anlattı. Kongre kapsamında Doç. Dr. Nuray Akay Ayaz ile birlikte “Kas-eklem hastalıklarına bütüncül yaklaşım” adlı bir kurs gerçekleştiren Prof. Dr. Ozan ÖZKAYA, çocukluk çağı kas-eklem sorunlarına neden olan sebepler ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi.