Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Ozan ÖZKAYA, 51. European Society of Pediatric Nephrology Kongresinde 2 Konuda Konuşma Gerçekleştirdi.

İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları anabilim dalı başkanı ve Çocuk Nefrolojisi ve Romatolojisi uzmanı Prof. Dr. Ozan ÖZKAYA; 3-6 Ekim tarihleri arasında dünya çapında 600 çocuk nefroloji uzamnın katılımıyla Antalya’da düzenlenen 51. European Society of Pediatric Nephrology Kongresinde, ‘’IgA nefropatisi’’ ve ‘’Böbrek Taşında Metabolik Değerlendirmeler ve Tedavi’’ konulu iki konuşma gerçekleştirdi.