Rektör yardımcımız ve Kök Hücre ve Doku Mühendisliği Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Erdal KARAÖZ’ün Makalesi Degenerative Neurological and Neuromuscular Disease Dergisinde

İstinye Üniversitesi Rektör yardımcısı ve Kök Hücre ve Doku Mühendisliği Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Erdal KARAÖZ ve ekip arkadaşları tarafından gerçekleştirilen Duchhenn Musküler Distofi hastalarında kök hücre uygulamalarının etkinliğini araştıran Faz 1/2 Klinik Çalışma sonuçlarını içeren "Efficacy of stem cell therapy in ambulatory and nonambulatory children with Duchenne muscular dystrophy – Phase I–II" başlıklı makale Degenerative Neurological and Neuromuscular Disease Dergisinde yayımlandı.

İlgili makaleye ulaşmak için tıklayınız.