2017 İleri Kardiyovasküler Çözümler Sempozyumu

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan İleri Kardiyovasküler Çözümler Sempozyumu 2 Aralık 2017’de İstanbul Marriott Hotel, Şişli’de gerçekleştirilecek.

Saat 08:30-17:30 saatleri arasında toplam 50 konuşmacı, moderatör ve panelist, 7 oturum ile kardiyovasküler alanda ileri teknolojileri ve yeni bilgileri masaya yatıracaklar.

Liv Hospital ve İstinye Üniversitesi’nin bilimsel destekleri ile hazırlanan toplantının düzenleme kurulunda Prof. Dr. Alp Burak Çatakoğlu, Prof. Dr. Enis Oğuz ve Prof. Dr. Yelda Tayyareci bulunmaktadır.
Liv Hospital Ulus kateter laboratuvarında gerçekleşecek canlı olguda da ana koroner girişimleri tartışılacak.
Diğer oturumlarda, atrial fibrilasyon ve kalp yetmezliğinde yeni bilgi, ilaç ve teknolojileri gündeme alınacak olup olgu odaklı tartışmalarla etkileşimli bir sempozyum gerçekleştirilecek.

Ücretsiz online kayıt olmak için acslive.org linkini takip ederek işlemler yapılabilmektedir. Ayrıntılı bilimsel programa acslive.org adresinden ulaşılabiliyor.

Program Detayı