Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji öğretim üyesi Doç. Dr. Çağatay Öztürk'e, Makedonya Ortopedi ve Travmatoloji Derneği tarafından onursal üyelik belgesi

İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji öğretim üyesi Doç. Dr. Çağatay Öztürk'e, Makedonya Ortopedi ve Travmatoloji Derneği (MOTA) tarafından onursal üyelik belgesi Üsküp Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde düzenlenen törenle dernek başkanı Prof. Dr. Zoran Bozinovski tarafından verildi. Doç. Dr. Çağatay Öztürk'ün Makedonya da ortopedi ve travmatoloji bilim dalının gelişmesine katkıları karşılığında verilen bu ödül, dernek tarihinde Türkiye'den bir hekime ilk kez verildi.