Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdal KARAÖZ, İran'daki "13th International Congress on Stem Cell Biology & Technology" toplantısında konferans verdi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi öğretim üyemiz Prof.Dr. Erdal Karaöz, 30 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Tahran/İran da gerçekleştirilen "13th International Congress on Stem Cell Biology & Technology" toplantında " Muscular Dystrophies: How Could Stem Cells Help?" ve " Cellular and Acellular Therapies in Neurodegenerative Diseasses" başlıklı iki konferans vermiştir. 29 ülkeden bilim insanlarının katıldığı bu kongrede üniversitemiz ile birçok ülke üniversitesi arasında gelecekte gerçekleştirilecek bilimsel işbirliklerinin ön anlaşmaları yapılmıştır.