Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Engin ULUKAYA "2nd International Natural Products for Cancer Prevention and Therapy" kongresinde konuşmacı olarak yer aldı

İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Engin Ulukaya, 8-10 Kasım 2017 tarihlerinde düzenlenen 2nd International Natural Products for Cancer Prevention and Therapy kongresinde “A promising natural products, pristimerin, results in cytotoxicity against Breast Cancer stem cells in vitro and xenografts in vivo through apoptosis and incomplete autophagy in breast cancer” isimli konuşmasını yapmıştır. Kongrede besinlerle alınan çeşitli doğal bileşiklerin kanserin önlenmesinde ve tedavisindeki rolü tartışılmıştır.